Friday, November 18, 2016

XS ke XXXL

abangggggggg~!!!!!!!!
Dari.....XS....Sekarang dah ...XXXL..
.
"Pergi kerja sampai tertunduk2 sebab nak cover punya pasal.. Kekadang tu sampai tutup dengan beg sbb xnak bagi ----->>>>NAMPAK..
(((MemangPADU la)))
hasil dia... Tak rugi 10 sen pun sebab hasilnya memang AAA++..
"Memang dah macho la adik kat bawah sekarang ni.. Pandai ikut arahan tu yang suka sangat ni..
Kalau dulu sesuka hati je nak muntah,,
sekarang x lagi.. Best je tengok kesihatan dia sekarang.. MasalahDia pun dah kurang..
Sasaran kompem tepat dah kali ni.. elok je, boleh laa kalau setakat 4-5 round tu celah gigi je.."




Wednesday, November 16, 2016

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...